Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Over Meike

“Ik ben een young professional met een brede interesse in sociaal maatschappelijke vraagstukken en organisatie inrichting. Als sociaal wetenschapper voel ik mij als een vis in het water wanneer ik kan netwerken en ideeën kan uitwisselen met anderen. Door mijn nieuwsgierig- en leergierigheid sta ik altijd open om kennis en ervaring op te doen van mensen om mij heen. Ik kan ook prima individueel mijn werkzaamheden uitvoeren maar geloof in de kracht van samen. Als je samenwerkt dan ga je misschien langzamer, maar doordat het leuker wordt, is de kwaliteit die je neerzet veel groter.

Ik heb een flinke dosis doorzettingsvermogen en probeer altijd te zoeken naar hoe het anders en beter kan. We krijgen allemaal wel eens te maken met een tegenslag of een complex vraagstuk en ik duik daarbij graag de diepte in om het best mogelijke uit de situatie te halen. Ik geef niet snel op en blijf proberen ook al zit het tegen.”

Meike is onze junior adviseur. Met haar eerste opdrachten is zij zich aan het oriënteren op de mogelijkheden als adviseur. Door ervaring op te doen leert ze ook waar haar kwaliteiten liggen en van welke werkzaamheden ze blij wordt. Ze is in te zetten op verschillende junior rollen. Ze zorgt voor een welkome frisse wind binnen het D18 team.

Mijn collega's

Josieke Borsten

Verandermanager

meer info

Leonoor van Nieuwenhuijzen

Projectleider

meer info

het team
Wij leveren geen diensten, maar gedreven mensen