Gaan we regelen!

Over Rachel

“Met mijn positieve energie probeer ik ervoor te zorgen dat we het in ieder geval leuk hebben. Dat iedereen doet waar hij/zij goed in is en plezier heeft in het werk. Ik draag iedere dag met plezier een stukje bij aan het doel van D18 door iedereen ‘te besmetten met het D18 virus’. Mensen motiveren en enthousiasmeren dat vind ik leuk om te doen. Soms is er iets meer nodig en dan zet ik mijn huis tuin keuken psychologie en mijn werk en levenservaring in. Ik ben van mening dat je met humor enorm veel situaties kunt en mag relativeren.

De hele week ga ik langs bij collega’s. Soms op kantoor bij de opdrachtgever, maar ook regelmatig bij iemand aan de keukentafel. En de keuken is toch altijd waar het gebeurt. Bij ieder feestje verzamelen mensen zich in de keuken. Hoe klein de keuken ook is, er gebeurt altijd van alles en de verhalen komen naar boven. Hoe bijzonder is dat, dat ik gewoon word toegelaten tot die keuken. Het liefst duik ik gelijk in de lastige materie of het mag juist helemaal nergens over gaan. Daar kan ik ook van genieten en haak ik graag aan, hele flauwe, slappe, niks zeggende humor; gewoon collega’s onder elkaar.

Rachel is onze sfeerbeheerder. Zij zorgt ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij verdient. Ze zorgt voor de vrolijke noot. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het werven, behouden en ontwikkelen van talent binnen D18. Rachel is een wervelwind vol positieve energie die ze graag deelt met de collega’s binnen het D18 team.

Mijn collega's

Dave Dekkers

Beleidsadviseur

meer info

Lizette de Corte

Projectleider

meer info

Tibor Korozsi

Verandermanager

meer info

het team
Wij leveren geen diensten, maar gedreven mensen