D18-18

Hoe wij beweging brengen

Specialisten die beleid vertalen naar uitvoering

Wij leveren geen diensten, maar gedreven mensen. Professionals die orde brengen in complexiteit. Die naast een bak ervaring in het Sociaal Domein vooral ook nieuwe energie meenemen. Want om mensen in beweging te krijgen moet je ze prikkelen, motiveren, inspireren. Pas dan kun je samen uitdagingen aangaan en mooie resultaten behalen.

Onze adviseurs, interimmanagers en projectleiders maken snel de vraag achter de vraag zichtbaar. Om daarna samen met jou gericht te werken aan een toekomstbestendige oplossing.

Adviseurs die adviseren én realiseren

Onze adviseurs zijn nieuwsgierig naar jouw organisatie. Ze kunnen niet wachten om zich in jouw processen te verdiepen. Om je te vertellen wat goed gaat. Maar ook waar het beter kan. En efficiënter. Ze bieden handvatten zodat jouw organisatie direct aan de slag kan met een nieuwe werkwijze. Verwacht van ons geen dikke rapporten, maar vooral praktische oplossingen.

De adviseurs van D18 hebben veel ervaring met het stroomlijnen van processen, de inrichting van verandervraagstukken en het vormgeven van regionale samenwerking. We spreken meerdere ‘talen’ en brengen partijen bij elkaar op verschillende niveaus. Denk bijvoorbeeld aan bestuur, beleid en uitvoering, maar ook aan gemeenten en zorgaanbieders.

D18-5

Meer weten over wat onze adviseurs voor jouw processen, vraagstukken en samenwerking kunnen betekenen?

Projectleiders die hun handen vuil maken

Onze projectleiders hebben jarenlange praktijkervaring. Ze nemen dan ook graag het voortouw. Door slimme vragen te stellen brengen zij al snel overzicht in complexe vraagstukken, waarbij bijvoorbeeld verschillende uitdagingen spelen en meerdere partijen tegelijk betrokken zijn.

De projectleiders van D18 begeleiden complete inkooptrajecten met aandacht voor uitvoerbaarheid: van koersbepaling tot implementatie. Daarnaast optimaliseren we verschillende processen in jouw organisatie. Bijvoorbeeld het automatiseren van administratieve processen of een betere aansluiting voor toegang en backoffice. Maar ook het uitwerken en implementeren van beleidsvraagstukken zoals bijvoorbeeld de doordecentralisatie beschermd wonen of woonzorgvisie.

D18-73

Meer weten over wat onze projectleiders voor jouw inkooptrajecten, processen en beleidsvraagstukken kunnen betekenen?

Interimmanagers die midden in de organisatie staan

Onze interimmanagers zijn doelbewuste veranderaars. Hierbij richten zij zich niet puur op korte-termijnbelangen, maar gaan ze voor duurzame verbeteringen op verschillende niveaus. Door mensen en organisaties te verbinden helpen ze de samenwerking te vergroten en teamprestaties te verbeteren.

De interimmanagers van D18 staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij het bereiken van doelstellingen, zonder de medewerkers uit het oog te verliezen. Met onze expertise weten we snel de knelpunten te achterhalen en begrijpen we wat er nodig is om een team of afdeling optimaal te laten draaien. We hebben succesvolle ervaringen met het aanpakken van complexe teamveranderingen en het samenvoegen van meerdere teams.

D18-okt23-24

Meer weten over wat onze interim verandermanagers voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wij leveren geen diensten, maar gedreven mensen