D18-47

Samen brengen wij beweging

Wie zijn toch die gedreven mensen die dagelijks werk maken van blijvende verandering? Wat typeert hen en wat motiveert ze om dagelijks het verschil te willen maken? Ze stellen zich graag aan je voor.

Ontmoet ons team

Josieke Borsten

Verandermanager

meer info

Dave Dekkers

Beleidsadviseur

meer info

Lizette de Corte

Projectleider

meer info

Amke van Meel

Junior Projectleider

meer info

Tibor Korozsi

Verandermanager

meer info

Alinde Verbeek

Beleidsadviseur & projectleider

meer info

Noortje Verdonk

Junior Projectleider

meer info

Dave Smit

Projectleider

meer info

Leonoor van Nieuwenhuijzen

Projectleider

meer info

Rachel van Egeraat

Beleidsadviseur

meer info

Martijn Goossens

Projectleider

meer info

Yentl Schoe

Beleidsadviseur

meer info

Job Unger

Verandermanager

meer info

Kristel Veugelers

Relatiebeheerder

meer info

Wil jij écht iets betekenen?

Hou je ervan om écht iets te bereiken met collega’s en opdrachtgevers? Onze collega’s helpen iedere dag gemeenten en zorgorganisaties om binnen de kaders van regelgeving en budget hun doelen waar te maken. Dit doen we door samen met hen te werken aan complexe vraagstukken. Hierbij denken we niet in uren, maar in toekomstbestendige oplossingen! Met onze positieve aanpak werken we aan gezamenlijk succes en resultaten om trots op te zijn. We hebben nooit vacatures, maar zijn altijd op zoek naar leuke mensen! Kijk snel op onze werken bij pagina om D18 nog beter te leren kennen.

D18 brengt beweging bij gemeenten en zorgorganisaties

Onze denkers en doeners helpen gemeenten en zorgorganisaties door heel Nederland doelen waar te maken. Met onze kennis, ervaring en energie vullen we tijdelijk de expertise en capaciteit van jouw organisatie aan.

Wij ondersteunen, adviseren en werken samen aan het inrichten en begeleiden van processen, uitvoeren van onderzoek en het leiden van verander- en implementatietrajecten. Hierbij denken we niet in uren, maar in toekomstbestendige oplossingen.

Wij vullen tijdelijk de expertise en capaciteit van gemeenten aan

Specialisten die beleid vertalen naar uitvoering

Wij leveren geen diensten, maar gedreven mensen. Professionals die orde brengen in complexiteit. Die naast een bak ervaring in het Sociaal Domein vooral ook nieuwe energie meenemen. Want om mensen in beweging te krijgen moet je ze prikkelen, motiveren, inspireren. Pas dan kun je samen uitdagingen aangaan en mooie resultaten behalen.

Onze adviseurs, interimmanagers en projectleiders maken snel de vraag achter de vraag zichtbaar. Om daarna samen met jou gericht te werken aan een toekomstbestendige oplossing.

Wij leveren geen diensten, maar gedreven mensen