D18-10

Groei jij met ons mee?

D18 groeit!

Daarom zoeken we regelmatig naar collega’s die net zo enthousiast en gedreven zijn als wij. Mensen die denken, maar ook doen. Professionals die gemeenten en zorgorganisaties beter helpen presteren. Zo kunnen we het Sociaal Domein samen vooruithelpen!

Breng jij beweging bij gemeenten en zorgorganisaties?

Als werkgever dagen we jou uit om het beste uit jezelf te halen en beweging te brengen. Dat gaat niet zonder hard werken. En hard werken gaat niet zonder lol! We staan regelmatig stil bij jouw ambities zodat we samen kunnen groeien.

Bij ons maak je deel uit van een team. We werken bij verschillende opdrachtgevers die verspreid zijn over het land, maar komen regelmatig bij elkaar. Om kennis en ervaringen uit te wisselen, maar ook gewoon voor de gezelligheid.

Denk jij dat je in onze cultuur past? Kom sfeer proeven op ons kantoor en ervaar het zelf!

D18-58

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging?
Hou je ervan om samen écht iets te bereiken?
Is plezier hebben voor jou belangrijk?

Laten we dan kennismaken om samen te zien of er een match is!

Medewerker verhalen

D18-53

Alinde vertelt

Over haar overstap vanuit de zorg naar D18

D18-9

Meike vertelt

Over haar eerste maand als Junior Adviseur bij D18

D18-27

Rachel vertelt

Over haar twijfels na het eerste gesprek met D18

Eindeloze waardering, toffe collega’s en de kans om écht te groeien?

D18-84

We hebben geen vacatures

Maar zijn altijd op zoek naar leuke mensen om onze opdrachtgevers te bewegen. Onze collega’s helpen iedere dag gemeenten om binnen de kaders van regelgeving en budget hun doelen waar te maken. Dit doen we door samen met hen te werken aan complexe vraagstukken. Hierbij denken we niet in uren, maar in toekomstbestendige oplossingen. Met onze positieve aanpak werken we aan gezamenlijk succes en resultaten om trots op te zijn.

Werken bij D18 voelt als thuiskomen

Lekker aan de slag vanuit een goede basis met fijne collega’s. En van daaruit doorontwikkelen. Breng jij met jouw skills nieuwe energie bij gemeenten en zorgorganisaties? Laten we dan kennismaken om samen te zien of er een match is!

We houden van korte lijntjes en direct contact. Stuur onze talent manager aka sfeerbeheerder Rachel Beijer een WhatsAppje.

Wij leveren geen diensten, maar gedreven mensen