Elke dag weer een beetje beter

Over Josieke

Ik drink graag koffie om de mens te leren kennen. Ik ben nieuwsgierig naar wie iemand is maar ook wat iemands drijfveren zijn. Waarom kom je elke dag naar je werk? Waarom doe je wat je doet? Wat is de werkelijke opgave waar we voor staan? Wat gaat daarin goed? Wat wil je behouden? Wat gaat niet goed en waar moeten we aan werken? Nieuwsgierige gesprekken met open blik om vanuit daar samen naar het groter geheel te kijken en te werken aan verandering.

Ik werk bottum up. Iedereen heeft een verantwoordelijkheid en rol. Met elkaar maak je een organisatie. In mijn ogen wordt de kracht van de medewerkers wel eens vergeten. Terwijl, als je daar oog voor hebt, ze betrekt en een rol en verantwoordelijkheid geeft je het beste resultaat krijgt met betrokken medewerkers.

Ik geloof in Probeer, Doe en Groei. Een verandering vraagt om tijd en om een zorgvuldig continu vasthoudend proces. Waar ik met de juiste aandacht, vanuit verbinding, met een kritische open blik en daadkracht te werk ga. Vast blijf houden aan het groter plaatje, stimuleren, koers en richting geven en aandacht geef aan zowel de harde als zachte kant. Herhalen. Herhalen en Herhalen. Ik werk vanuit de gedachte "Elke dag weer een beetje beter". Stap voor stap. We vergeten namelijk met z'n allen wel eens, als we het op een juiste manier doen, dat veranderen óók heel leuk kan zijn.

Josieke is een mensgerichte manager; coachend, verbindend & innovatief.

Mijn collega's

Dave Dekkers

Beleidsadviseur

meer info

Lizette de Corte

Projectleider

meer info

Tibor Korozsi

Verandermanager

meer info

het team
Wij leveren geen diensten, maar gedreven mensen