Simpel is vaak beter

Over Martijn

“Ik vind het fijn als iedereen het gezellig heeft en lekker kan werken. Op kantoor zorg ik dat iedereen voorzien is van koffie en problemen met een laptop los ik op. Ik ben nieuwsgierig naar de ander. Mensen zijn ook een beetje puzzels. Ik vind het leuk om met mensen in gesprek te zijn en te horen wat iemand drijft, waar ze tegenaan lopen en wat ze nodig hebben om weer een volgende stap te zetten.

Ik ben een ontdekker en ga graag op onderzoek uit. Ik leer graag nieuwe dingen en kan me gaan vervelen als iets repeterend wordt. Dat is voor mij het signaal om op zoek te gaan naar iemand die mijn taken kan overnemen zodat ik weer iets nieuws kan gaan doen. Ik zorg er daarbij voor dat werkzaamheden in processen geborgd kunnen worden zodat de uitvoering of dienstverlening door blijft gaan. Mijn kracht is om complexe processen of vraagstukken weer simpel te maken, zonder aan kwaliteit te verliezen.”

Martijn is één van de oprichters van D18. Intern houdt hij zich bezig met het begeleiden en coachen van onze collega’s en het verbeteren van interne processen. In het veld is hij in te zetten voor het verbeteren van processen of het begeleiden van complexere (software) implementaties. Martijn zorgt ervoor dat de collega’s van D18 met plezier aan de slag zijn voor onze opdrachtgevers.

Mijn collega's

Josieke Borsten

Verandermanager

meer info

Leonoor van Nieuwenhuijzen

Projectleider

meer info

het team
Wij leveren geen diensten, maar gedreven mensen